Followers

Wednesday, January 05, 2011

Fadzilah Kamsah, Chef Wan, Eric Leong

Tengok telatah Zizan dan Johan meniru gaya percakapan 3 orang pengacara terkenal tanahair ini iaitu Dato Fadzilah Kamsah pakar motivasi , Chef Wan pangacara masakan terkenal dan juga Eric Leong pengacara terkenal .

Lawak - lawak ...

Berita Harian Online | Sex.com masih domain termahal

Berita Harian Online Sex.com masih domain termahal

2010/10/24
NEW YORK: Apa juga perkara mengenai seks biasanya laris dan terbukti selepas nama domain Sex.com menjadi alamat web paling mahal selepas dijual pada harga AS$13 juta (RM41.6 juta).

Berdasarkan dokumen mahkamah difailkan minggu ini, pemilik domain itu yang bankrap, Escom LLC, menamakan Clover Holdings Ltd sebagai pemilik terbaru domain itu. Escom dilaporkan membeli doman itu pada harga AS$14 juta (RM44.8 juta) pada 2006. Persetujuan urus niaga itu akan diputuskan oleh hakim pada 27 Oktober depan. Seorang pakar mengenai nama domain dari firma Sedo.com berkata, nama domain Sex.com adalah harga nama paling mahal dijual. – Reuters

Artikel : Berita Harian Online

P/s : Anda pasti ingat aku ada menulis sebelum ini mengenai perniagaan jual beli domain di blog ini

Tuesday, January 04, 2011

Najibah catat rekod sekolah

Jam 10pg sedang bekerja ..
Tiba-tiba dapat panggilan dari cikgu Sekolah Kebangsaan Ewa .
 "Hello ini waris Nurul Najibah ke "?
"Ya saya "
"Saya dari Sekolah Ewa  ni "
"Tolong mai ambil Najibah ,sebab dia demam "
"Demam..( dalam hati - pagi tadi masa nak pergi sekolah ok jer ) ..ok ok .. nanti saya pi ambil ..tkasih ".

Jadi Najibah telah catat rekod kat sekolah bahawa pada hari ke2 persekolahan ( 4jan2011 ) dia dah MC . Nak buat macam memang tak sihat . Mama pi ambil Najibah . Ye memang panas . Terus ke Klinik utk ambil ubat dan juga surat pelepasan utk 2 hari kerana demam .

Sebelum tu Najibah Ok . Adik Nabil dah sihat dari demam selepas mandi kat Pasir Tengkorak . Najihah pulak dah 2 malam demam . Tapi pagi ni dah ok ..pergi KEMAS bersama Danish .. Najihah dah 4 tahun .

 Pagi ni Najibah belum pergi sekolah - masih lagi kurang sihat .. harap2 besok boleh pergi sekolah dah ...amin .