Followers

Saturday, June 15, 2013

Hari Bapa

Hari ni dapat kad ucapan ' hari bapa' dari Nurul Najihah .
Balik dari tadika  - Najihah terus ucapkan selamat hari bapa - aku  tengah dok makan nasi masa tu  - terima kasih NAJIHAH .Siap bagi kad yang di buat sendiri di tadika dia  ( Tadika Cahaya Intelek ) .. 

Terima kasih kpd cikgu2 yang mengingatkan anak2 untuk hari bapa ni .. 

 Muka depan kad ucapan Najihah
 Baca tengok apa yang dia tulis ucapan tu ... :)


Aku di lahir kan di suasana kampung sejak dari dulu tak pernah dok sambut hari ibu hari bapa serta juga hari jadi aku sendiri  - tapi sekarang ni bila anak2 selalu dok ucap hari2 tu ...terasa sayu pula ... teringat pula pd ayah  .. sekarang ni bila ayah sendiri dah tiada terasa ingin nak ucapkan selamat hari bapa ...AYAH .. AYAH ku doakan kau di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman .. ya ALLAH ampunkan segala dosa AYAH ku .. amin ..
Will you marry me ?

Will you marry me?

 Travis Pratt America's Got Talent Audition 
 Lukisan pertama Nabil di upload

Ini adalah lukisan pertama Nabil yang di upload kan di youtube . Proses pengenalan diri . Kakak Najihah yang ajar ni .. takpa nanti boleh lukis lagi .. kalau rajin lukis la ..

 Sempat juga ambil gambar diaorang ni .. yg Nabil nak bergambar dengan Najib  dan kakak kakak ni sempat lagi berposing sebelum nak ke surau  - mengaji  ( sebelum ustaz sampai sempat lagi bergambar  - pantang ada h/phone atau kamera .