Followers

Sunday, May 29, 2016

Rahman Basri Pakar Perniagaan di Internet


Rahman Basri dgn Sistem Jualan Pro beliau ..Dalam Sistem Jualan Pro ini, saya akan kongsikan kepada anda bagaimana untuk anda memulakan bisnes digital dan mengumpulkan LIST anda menggunakan tools & formula yang saya cipta khas untuk anda.
Ini merupakan teknik sama yang digunakan oleh usahawan-usahawan internet yang membuat sales ribuan ringgit setiap bulan.
Sebelum ini, saya pernah kongsi sistem ini kepada pelanggan saya, dan ramai di kalangan mereka yang dah berjaya buat duit lumayan!

… Antara kenyataan pelajar beliau saudara Saufi Karim… Selepas belajar dengan Tuan Rahman Basri, pada tahun pertama saya terus kumpul email list seperti yang ditunjukkan oleh beliau sehingga saya mampu menjana 5 angka dan ketika itu hampir RM80,000!

Pada tahun berikutnya, dengan email list yang saya kumpul, saya berjaya hasilkan pendapatan sehingga RM100,000 ke RM200,000 dalam bidang hartanah…
Anda Nak Tahu Apa Rahsia Sebenar Buat Duit Lumayan Di Internet oleh Rahman Basri ?Ini antara kenyataan beliau yg di ceritakan .. Kemudian saya jualkan produk digital kepada list tersebut, dan hasilnya RM16,000 dalam tempoh 10 hari sahaja!
Siapakah Rahman Basri ? Apakah rahsianya ? Klik di sini