Followers

Friday, September 26, 2008

Reunion bekas Pelajar Vokasional Kangar ( SMVK Kangar ) 1990 - 1991 .

Kepada x smvk 90/91 ,

Satu jamuan makan sempena perjumpaan pertama di bahagian Utara semenanjung akan di buat di Alor Setar .Bekas pelajar smvk ,Din trash (EN) menjemput sesiapa atau kawan-kawan yang berada di mana sahaja terutama Kedah,Perlis,Penang serta Perak dapat berkumpul di KFC jalan Stadium ,bersebelahan dengan Stadium Darulaman Alor Setar .Di antara jam 3 ptg atau 4 ptg .
Ini adalah kali pertama yang akan di adakan di sini ,dan harap kawan2 lama dapat berjumpa semula .Tidak kira yang sudah berkeluarga ister/suami/anak2 atau masih single atau duda atau janda sila bawa keluarga masing-masing untuk pertemuan kita semula .Tidak kira apa jua kursus yang di ambil ..janji xsmvk 90/91 .Kita berkumpul ramai-ramai . Jangan lupa pada hari raya ke-4 (mungkin hari Sabtu - kalau raya hari Rabu).


Apa pun kalau ada kawan-kawan yang berminat sila hubungi Din Trash (dulu kat sekolah panggil Din Trash - la ni panggil apa tak tau la pulak ) 017-6918238 . Rasa-rasa dia ada kat Alor Setar . Harap kita berjumpa semula ...datang jangan tak datang ok ..saya janji saya akan datang jika tiada apa-apa masalah .Harap2 kawan yang dok kat KL dan Selangor pun dapat datang - Zaki jangan lupa bagitau kawan-kawan .

Monday, September 22, 2008

Bayaran daripada Google - Google Adsense

Bayaran seterusnya daripada google sebanyak USD 102.56 telah pun sampai .Bayaran ini di bayar kepada aku setelah mengikuti perkhidmatan yang disediakan oleh google adsense .Semua orang ,tidak kira di mana sahaja berada samada di Malaysia atau seluruh dunia berpeluang mendapatkan manfaat yang disediakan oleh pihak google jika bersama-sama sling percaya mempercayai .


Sebab itulah google telah menjadi web search yang terkenal di seluruh dunia .Check ini telah pun di terima beberapa hari yang lalu yang di hantar oleh google .Yang pasti menyertai google adsense adalah satu peluang percuma untuk menambah pendapatan sampingan .Nak tahu bagaimana mendapatkan check dari google ini ..

klik bawah sini