Followers

Friday, October 04, 2013

Kamera Samsung ST150F baru

Mencuba kamera baru dari Samsung . Model ST150F  - beli baru . Yang lama rosak sebab terjatuh dalam debu simen mm mm   . Sayang pasal yang lama masih elok lagi - jadi terpaksa beli yang baru utk meneruskan projek side income aku .. 

Dengan Samsung ST150F yang baru ni ada tambahan teknologi yg baru  - Wi-Fi  / Facebook / twitter  / Bright lens 3.0" LCD . Yang menarik baru cuba gambar yg boleh di 'split' kan seperti anak anak aku kat bawah ni ..

Pasai apa aku masih cari kamera jenis Samsung ni ? Lain lain kamera standard ini  takde yang boleh ambil video yg ada "pause"  .. yang boleh hold dulu lepas tu sambung lagi utk video seterusnya  ..
boleh beli online kat sini > ONLINE ORDER
Thursday, October 03, 2013

Hari keluarga lafarge Cement Langkawi 2013

Hari keluarga Lafarge Cement Langkawi 
Tarikh : 28 Sept 2013
Lokasi : Langkapuri Inn , Pantai Cenang Langkawi 

Setiap tahun pihak syarikat telah mengadakan hari keluarga di lokasi yang sama iaitu pusat penginapan Langkapuri Inn Langkawi di Pantai Cenang Langkawi  - rasa rasa dah 4 tahun berturut turut di adakah di sini . Mungkin servis dan juga layanan yang di berikan oleh pihak penginapan ni  .

Banyak juga aktiviti permainanan yg di jalankan  , kerjasama oleh teman kerja , keluarga bergembira .. yang best tu anak anak asyik nak ajak mandi laut jer .. apalagi tidur 2 mlm terus kat situ .. 
*************************************************
VIDEO
_____________________
 
____________________________

 
____________________________
  
 Pada malam sebelum bermula nya Hari Keluarga - Makan malam juga di sediakan di Langkapuri Inn utk semua penginap Lafarge . Best . 
*************************************************