Followers

Tuesday, April 13, 2010

Minggu yang penuh kekalutan ...
Minggu lepas pada 7 apr 2010 ..
Dapat berita tok wan Najibah telah di tahan di CCU Hospital Sultanah Bahiyah ...kerana di dapati masalah jantung . Sebanyak 4 pain darah telah di tambah di dalam badan . Dan di tahan di wad 3B .
Tok Najibah dan Najibah ,pakngah,acu pergi bersama abah untuk melawat tok wan pada 8 apr . Keadaan tok wan stabil tapi di tahan di wad utk di masukkan di wad pembedahan pada 12 apr .
Tok dan acu tinggal di rumah tokcik Najibah di Tmn Mahsuri Jitra . Abah dan pakngah pula balik ke LAngkawi .
Pada 9 apr - tok Najibah dan Najihah telah pergi ke Kulim utk melawat bisannya yang di jangka akan membuat pembedahan .....tetapi tok Najibah jiga telah di serang sakit jantung di situ . Beliau telah di bawa ke hospital Kulim pada 6pagi 10 apr dan pada mlm tersebut di hantar ke Hospital Besar Pulau Pinang utk terus membuat rawatan jantung - kerana keadaan genting .
Terdapat saluran darah yang tersumbat di dalam jantung .
..... abah Najibah ,makcik dan pakngah telah bertolak ke Penang .
..hari ini ..
..hari ini pada 14 apr .. ada berita baik ...tokwan sudah keluar hospital pada 13apr ..dan berada di Penang untuk melawat tok yang di jangka keluar pada 16 apr ...
bismillahhirahmanirahhim...ya ALLAH ya tuhan ku ..selamat kan lah kedua-dua ibubapa ku ...kurniakanlah mereka kesihatan yang baik ..dan lindungilah mereka di dunia dan akhirat .. ..hanyalah engkau tempat untuk ku meminta dan memohon pertolongan ...amin...