Followers

Saturday, May 21, 2011

Maharaja Lawak - Kumpulan Jambu

Maharaja Lawak ..
Antara kumpulan pelawak yang menjadi adalah drp kumpulan Jambu .
Jambu dgn trade mark ' muka legend tapi hati kiut ' kat sini aku cedok antara minggu minggu persembahan kumpulan Jambu ni
Kala korang tak ketawa aku nak ketawa ..hahahah..

Minggu ke 7

Minggu Ke 6

Muka ke 5

Minggu Ke 4

Minggu Ke 3

Minggu ke 1
Monday, May 16, 2011

Hari Guru - Majlis Makan Malam Terima Kasih Cikgu di Sekolah Kebangsaan Ewa Langkawi

Selamat Hari Guru . Pada 16mei2011 hari Isnin , Persatuan Ibubapa dan Guru Sekolah Kebangsaan Ewa telah mengadakan Majlis Malam Terima Kasih Cikgu .Majlis ini di adakan juga kenduri di dalam kawasan sekolah . 2 khemah telah di dirikan . Jemputan seramai 1000 orang , diadakan di sebelah malam 8.30mlm . Tetamu terhormat juga di jemput utk majlis makan malam terima kasih cikgu ialah Yang berbahagia Dato' Azhar Mansor ( Pelayar Solo Negara ) .

Persembahan nasyid juga di adakan pada malam tersebut oleh pelajar

Gambar gambar yang di ambil sekitar jam 9mlm di Sekolah semasa jamuan ini .

 Lepas makan baru beri hadiah ...

Ustazag Salmah yang membimbing Najibah Kelas Kafa ( Ustazah dah pencen ) menerima cenderahati daripada Guru Besar Sekolah Kebangsaan Ewa iaitu Cikgu Ramli ( asai oqang Tuba ni ) .


Bersempena dgn hari guru ini Dato' Azhar Mansor juga memberi hadiah kepada setiap orang guru di Sekolah Kebangsaan Ewa ini . Semua cikgu cikgu dapat hadiah . Antara sebahagian daripada gambar gambar cikgu yang di ambil semasa penyampaian hadiah di bawah ini . Best dapat hadiah ..


Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari guru kepada semua cikgu-cikgu dan guru besar di seluruh malaysia.Semoga anda semua terus berbakti untuk rakyat dan negara yang tercinta.
Semoga semua cikgu cikgu akan mendapat anugerah istimewa daripada Allah .
Selamat hari Guru.