Followers

Tuesday, October 12, 2010

Siapa Suthan M ? anak muda yg berjaya dibidang online..

Pernah dengar tak nama Suthan M sebelum ini?

Kalau tak pernah, hari ini anda akan mengenali seorang individu anak Kajang, Selangor yang popular sebagai IMer persada antarabangsa.

Semalam, saya diberitahu oleh rakan saya bahawa terdapat satu laman web baru yang kini menjadi bualan ramai dikalangan rakyat Malaysia.

Selak selak link yang diberi, rupa-rupanya Suthan telah melancarkan infoproduk yang dipanggil Program RM20,000 Dalam 20 Hari.

http://www.20ribu20hari.com/index.php?ref=roslankasim

Sekilas pandang, program ini nampak macam hype, tetapi jangan prasangka buruk kerana kredibiliti empunya laman web memang terkenal di persada antarabangsa.

Anak muda dari Kajang ini dikenali ramai sebagai salah seorang expert marketer dari Malaysia yang terkenal di persada antarabangsa. Program program international seperti IMsutra, NicheProphecy, ThisCrapSells, dan sebagainya merupakan keluaran syarikat En. Suthan ini


Jadi, apabila saya terdengar bahawa Suthan melancarkan program ulung untuk rakyat Malaysia, saya kongsi berita ini dengan anda. Semestinya, Suthan boleh banyak mengajar cara cara marketing di internet dan merupakan public figure yang anda harus follow.

Untuk hari ini, saya nak rekemen dulu laman web ini untuk anda.
http://www.20ribu20hari.com/index.php?ref=roslankasim


Suthan M merupakan internet marketer terkenal, penulis buku "paperbook" marketing laris di US dan UK,, IM Seminar Speaker dan juga Sukses-Intensif B2B "Online Wealth" Bisnes Coach di persada antarabangsa termasuk Amerika, United Kingdom, Australia, Singapore, New Zealand, Brunei dan Malaysia.


Dikenali ramai sebagai "Web 2.0 Internet Marketing Expert in the international market, Suthan M. telah mengeluarkan banyak jurnal marketing, report, dan buku buku lain yang telah dibaca dan menukar hidup ramai orang biasa di seluruh dunia.


No comments: