Followers

Sunday, August 03, 2008

Maria, Janda Yang Dahaga..
.Disini saya ingin menceritakan sebuah kisah mengenai seorang janda yang baru sahaja kematian suami.Maria seorang janda kaya yang baru sahaja kematian suaminya akibat kemalangan jalanraya. Beliau masih muda lagi dan mempunyai potongan badan yang cantik. Sejak kematian suaminya, beliau sentiasa diusik oleh pemuda-pemuda kampung yang sudah lama memendam rasa kepadanya.
Namun begitu, Maria tidak pernah melayan karenah pemuda-pemuda kampung tersebut, kerana hatinya masih lagi merindui arwah suaminya.walaupun hatinya berasa sepi ketika waktu ini. Lebih-lebih lagi di waktu malam... Rasa! Sepi hatinya tiada siapa yang tahu...Pada satu malam, kira-kira pukul 2 pagi.. beliau terbangun dari katilnya...badannya terasa panas.... tekaknya terasa haus.....beliau terasa begitu dahaga sekali.
Beliau bangun dan keluar dari bilik menuju ke dapur, sampai saja didapur, beliau terus membuka peti ais dan mengambil sebotol air sejuk, beliau tuang kedalam cawan dan meminumya.Setelah meminum air tersebut.. beliau kembali ke dalam bilik dan tidur semula.....Sekian... Terima Kasih.
Itulah kisah seorang janda yang dahaga.....
Wah, sepenuh hati korang mambaca nyer............. heheheheheheheheeee
..email yg di hantar kepada saya entah dari mana ...

Dapatkan pakej penginapan di Langkawi - 3hari2mlm ( kereta + bilik = RM260.00 )


No comments: