Followers

Sunday, June 15, 2008

Majlis Pra Pelancaran SeeMore .

Pada 8jun2008 di adakan majlis pra pelancaran seemore ,iaitu satu perkhidmatan pengiklanan di internet .Seemore adalah satu tapak utk para peniaga mengiklankan perniagaan mereka di serata dunia .Majlis sehari sebelum itu telahpun mengadakan penerangan teknikal mengenai pakej-pakej yang telah di beri .
Pakej -pakej tersebut adalah SMSWORK , BOSSMAILER ,PAYMENT GATEWAY dan IGOMOBILE .


Pada majlis hari pra pelancaran seemore ini ,penyanyi terkenal tanahair ADIBAH NOOR telah dijemput sebagai pengacara majlis .Dan pra pelancaran seemore ini telah di rasmikan oleh Yg Berhormat Timbalan Menteri Sumber Manusia Datuk Noraini Ahmad .

Pra pelancaran seemore ini telah di adakan di Hotel Istana Kuala Lumpur .Ramai juga perserta yang hadir pada masa itu selain daripada semenanjung termasuk dari Sabah ,Brunei,Indonesia dan juga Singapura .

Bersama En SidekPenerangan teknikal mengenai produk-produk seemore ini telah berikan oleh encik Sidek .Beliau menerangkan satu persatu-satu mengenai cara menggunakan pakej ini kepada semua yang hadir .Banyak juga soalan yang di tanya .Ada yang faham dan ada yang kurang faham .

Semoga sesiapa yang hadir pada pra pelancaran ini dapat menjayakan pakej tersebut dengan mudah .Semoga apa yang di harapkan oleh pihak seemore untuk menjadikan ahlinya berjaya di masa depan akan termakbul .

No comments: